Fribourg & Treyer – BlackJack (video recenzja)

26 sierpnia 2018
By

Zapraszam do obejrzenia video pogadanki na temat tytoniu Fribourg & Treyer BlackJack na kanale „Pyk Puff”:

 

 

Tags: , , , ,

9 Responses to Fribourg & Treyer – BlackJack (video recenzja)

  1. Radek_Z
    Radek_Z
    27 sierpnia 2018 at 00:30

    Ekstra są te Twoje wideo recenzje Grimar. Gratuluję odwagi. Sam kiedyś myślałem, że w polskim Internecie brakuje takiego porządnego kanału na temat fajki. Zabrakło jaj, żeby coś skleić. A tu proszę. Fajnie, z pomysłem i lekkością. Do tego z humorem. Gratuluję! Niestety są też minusy. Chodzi mianowicie o nietypowy wygląd fajczarza. Weź może zetnij te dredy, brodę też, wąsa możesz zostawić, ale koniecznie podkręcić. Przydałaby się nawet łysina. Ton głosu może bardziej bufonowaty. Garnitur, białe rękawiczki i niżej kamera, żeby patrzeć nieco bardziej z góry na odbiorcę. Wtedy będziesz lepiej pasować do stereotypowego wyglądu, co zapewne przyciągnie rzesze odbiorców.;) Poważnie mówiąc mam wielką nadzieję na więcej materiałów. Miło się słucha i ogląda. Pozdrawiam!

    • Grimar
      Grimar
      27 sierpnia 2018 at 13:47

      Codziennie wieczorem ścinam dredy i brodę. Niestety gdy budzę się rano, znowu są.

  2. Wielebny
    27 sierpnia 2018 at 07:54

    Mnie się podobało – były konkretne informacje no i porównanie z konkretnym produktem. Proponuję aby 4 lub 5 relacja na twoim kanale prezentowała tytoń/produkt ,który jest bardzo dobry i będzie opisywany w superlatywach. Tak aby zbalansować wszystkie recenzje na kanale i unikać tylko negatywnych lub śrendich opinii.

    ps. Ja się nie znam ale mówią ,że zapachu się nie widzi więc „Zobaczny jaki ma zapach …” może nie być trafione w oficjalnej wypowiedzi ale jak najbardziej się sprawdza podczas luźnej konwersacji :)

    • KrzysT
      KrzysT
      28 sierpnia 2018 at 11:29

      „Ja się nie znam ale mówią ,że zapachu się nie widzi więc „Zobaczny jaki ma zapach …” może nie być trafione w oficjalnej wypowiedzi ale jak najbardziej się sprawdza podczas luźnej konwersacji :)”

      To się nazywa synestezja.

      ;)

      • Wielebny
        28 sierpnia 2018 at 11:57

        Trudne słowo o_O

  3. P_iter
    P_iter
    27 sierpnia 2018 at 15:34

    O! Fajnie. Podoba mi się. Teraz w recenzji jest dużo „mięsa”. Tylko czarowanie niepotrzebne. Obeszło by się bez pstrykania palcami.

    • Radek_Z
      Radek_Z
      27 sierpnia 2018 at 23:33

      Eee tam. Fajne to było. Śmiszne. Ciekawe jaką magię zastosuje Grimar przy recenzji Nevady…

  4. Tadeiro
    Tadeiro
    28 sierpnia 2018 at 11:22

    Fajne i ciekawe. Czekam na następne recenzje. Tak trzymaj!
    Dzięki!

  5. FRM
    29 sierpnia 2018 at 18:03

    Gratuluję i czekam na więcej . A tytoń trafia na listę do sprawdzenia .

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *


*