Akcja recenzja: edycja 4

27 kwietnia 2012
By

Ponieważ okazało się, że jednak ktoś te wszystkie recenzje czyta, a jak wiadomo vox populi i tak dalej, zatem…
otwieramy edycję czwartą.

 

Zasady są znane, więc nie będę sobie strzępił języka po próżnicy :>
Zainteresowani doczytają.

A teraz uwaga, proszę usiąść.
Recenzowany będzie AROMAT. Tak, aromat. Nie w stylu angielskim, tylko taki ze Szwarckawendiszem ;)
Mam bowiem poczucie, iż odkąd Jacek (@jalens) przestał recenzować klasyczne aromaty, nie pojawił się ani jeden artykuł opisujący ten segment rynku. A przecież jest to segment niemały.
Nie możemy ciągle gadać o straight Va i śmierdzących Latakiach.

Terminarz:
Listę zgłoszeń zamykamy 3.05.2012.
Listę recenzentów publikujemy 05.05.2012
Recenzje mają się pojawić na mojej skrzynce do 26.05.2012.

Akcja jest otwarta dla wszystkich zarejestrowanych użytkowników Fajkanetu.

Za spóźnienie tradycyjnie grożą straszliwe konsekwencje. Możecie zapytać spóźnialskich. …A nie. Nie możecie. Oni już nic nie powiedzą :>

UPDATE (przepraszam za spóźnienie, ale strasznie pracowitą mam tę majówkę nie wiedzieć czemu):

Ponieważ zgłosiło się pięciu recenzentów, zatem nie będę nawet fatygować komisji i od razu ogłoszę, że wszyscy, którzy się zgłosili wezmą udział (a mówiłem, że cała ta akcja jest niepopularna? mówiłem… no chyba, że to ten aromat). Reasumując:

montoya, Perry, redelek, goowpea, krycha371 – poproszę o maila/PW z adresami, względnie informacją, że te, które mam są aktualne.

Oraz ostrzegam, że tym razem za spóźnienie przewidziana jest nie tylko dekapitacja. Tym razem będę uprzednio łamał kołem.

 

19 Responses to Akcja recenzja: edycja 4

  1. KrzysT
    KrzysT
    27 kwietnia 2012 at 20:26

    Bum bęc trach.

  2. montoya
    montoya
    27 kwietnia 2012 at 21:02

    to ja ciem. nie mam odwagi kupić niczego, co ma w sobie kawendisza, a już szwarc to w ogóle, a jakoś tak mi brak czegoś aromatowatego czasami.

  3. Perry
    Perry
    28 kwietnia 2012 at 19:50

    Jakby co to melduje swoją gotowość ;)

  4. redelek
    redelek
    28 kwietnia 2012 at 23:05

    Hej,
    Ja jestem początkującym i testuje wiele tytoni aromatów, bo takie lubię. Nie gwarantuję że kupię wszystko co mi zaproponujesz bo mam rodzinę na utrzymaniu :)), ale zawsze możesz napisać czy dam radę. Obecnie testuję House of Smoke No.5 bo chyba jestem zwolennikiem Black Cavendish. Oczywiście trzeba wziąć to pod uwagę że jestem początkującym fajkarzem więc nie zawsze wychwycę wszystkie tytonie.

  5. redelek
    redelek
    28 kwietnia 2012 at 23:07

    chodziło mi o smaki, a nie tytonie :))) ale już późno jak dla mnie :))

  6. goowpea
    29 kwietnia 2012 at 18:08

    Swoją przygodęz fajkązacząłem aromatem. Mianowicie Alsbo Cherry. Od tamtej pory unikałem ich z nielicznymi wyjątkami. Z chęcią teraz spróbuję się z tajemniczym przeciwnikiem, nawet tak czarnym od cavendichowania jak noc polarna oraz tak zaromatyzowanym, iż bardziej będzie przypominał melasę niż tyton fajkowy. A może mi się spodoba ;)

    • largopelo
      29 kwietnia 2012 at 20:35

      Noc polarna jest całkiem jasna ;)

      • goowpea
        29 kwietnia 2012 at 22:49

        No wiem. Ale chciałęm tak ładniej jakoś to ująć, a nie z tyłami czarnoskórych wyjeżdżać ;)

  7. krycha371
    krycha371
    30 kwietnia 2012 at 21:37

    Ja również zgłaszam chęć uczestnictwa w akcji :)

  8. KrzysT
    KrzysT
    4 maja 2012 at 22:31

    Recenzenci po odbiór próbek zgłoś się!

  9. Perry
    Perry
    6 maja 2012 at 10:04

    Odbiore na zlocie swoja :)

  10. KrzysT
    KrzysT
    13 maja 2012 at 11:33

    Próbki zostały rozdane, czas biegnie i nie ma go dużo, proponuję zatem zacząć palić i notować spostrzeżenia czym prędzej.
    Co prawda co poniektórzy chwalili się na pogadywaczce, że kary za spóźnienie daje się przeżyć… ale ci, którzy byli na spotkaniu zapewne zwrócili uwagę na ich nienaturalną bladość i trzęsące się dłonie. Tak tak, przetrwanie to jedno, a trwałe obniżenie komfortu bytowania i wizyty u terapeutów – to coś całkiem innego :>

    • tatar.tatar
      13 maja 2012 at 18:04

      Ja od siebie dodam, że lepiej na koniec terminu nie odkładac, bo mozna wtedy z różnych przyczyn nie zdażyć.

  11. goowpea
    13 maja 2012 at 13:03

    Muszę powiedzieć, że swojej próbki jeszcze niestety nie dostałem :(

    • KrzysT
      KrzysT
      13 maja 2012 at 20:28

      Sprawdziłem ;)
      Zostały wysłane w końcu tygodnia, więc powinieneś dostać na dniach.

      • goowpea
        13 maja 2012 at 23:54

        Jak tylko dotrze to o tym zamelduję :)

      • goowpea
        16 maja 2012 at 10:08

        Właśnie zawitał u mnie listonosz wręczając mi aromatyczną kopertę :)

        • KrzysT
          KrzysT
          17 maja 2012 at 14:20

          No dobra, ponieważ ci, którzy czekali najdłużej odmeldowali, że dadzą radę, zatem nie widzę usprawiedliwień dla nikogo :>
          Spóźnialskich będę piętnował. Publicznie. Rozpalonym żelazem :>
          Mam już pierwsze sygnały, że rzecz daje się palić bez obrzydzenia, więc proszę o nabijanie i spisywanie wrażeń w kajeciku.

          • KrzysT
            KrzysT
            18 maja 2012 at 22:47

            Mam pierwszą recenzję.
            Można? Można!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *


*