Prośba o opinię dot. Amphora english

22 stycznia 2021
By

Cześć mam pytanie o tytoń Amphora English jestem początkujący jeszcze nie paliłem żadnego tytoniu z Latakia mieszkam z małym mieście i mam tylko do tego tytoniu dostęp  jeśli chodzi o Latakia w necie jest bardzo mało opinii o nim nawet na tabaccorevieus.com są chyba tylko 4 opinie czy jednak lepiej sobie go darować dołożyć parę groszy i zamówić coś online  typu SG Skiff Mixture lub Squadron Leader pozdrawiam

8 Responses to Prośba o opinię dot. Amphora english

  1. ap
    22 stycznia 2021 at 22:41

    Zdecydowanie Skiff lub Squadron. Nie będziesz miał potem wyrzutów, że ich kupno odłożyłeś na „innym razem”.

    • MeB
      23 stycznia 2021 at 15:01

      Też polecam Squadron Leader. Natomiast Amphora English ujdzie jeśli nic innego nie masz pod ręką. Jak wszystkie angielskie miksturki relatywnie łatwo się pali i nie ma dramatu smakowego.

      • bk5427117@gmail.com
        23 stycznia 2021 at 15:05

        Ok dzięki za informacje a wg Ciebie duża jest różnica w smaku i jakości Squadron Leader nad Amphora ? Pozdrawiam

        • MeB
          26 stycznia 2021 at 14:40

          Amphora vs Squadron Leader – Amphora jest zdecydowanie bardziej ‚dunska’, niż typowo angielski Squadron Leader. Paliłem ją tylko kilka razy, ale wydaje się odrobinę gorszej jakość niż SL (ale może to kwestia gustu).

          Squadron Leader vs Skiff Mixture – Dla mnie Skiff mixture jest odrobinę ostrzejszy. Squadron Leader jest sympatycznie łagodny i dobry na co dzień, ale oba tytonie są podobne.

          • bk5427117@gmail.com
            26 stycznia 2021 at 18:44

            Ok dzięki bardzo za opinie pozdrawiam

    • bk5427117@gmail.com
      23 stycznia 2021 at 15:08

      Ok dzięki za opinie! A z tych dwóch polecasz bardziej Skiff czy Squadron ? Czy jednak większych różnic między nimi nie ma ? Pozdrawiam

  2. Puffalo Bill
    Puffalo Bill
    23 stycznia 2021 at 08:29

    No ale tego typu bolączki to się wrzuca na pogadywaczkę. Krok dalej to ogłoszenie typu „sprzedam opla”.

    • bk5427117@gmail.com
      23 stycznia 2021 at 09:25

      No dokładnie taki był mój plan takie ogłoszenie miałoby wtedy niesłychany odzew bo na pewno osoby mieszkające w mojej okolicy zaglądające na fajka.net i jednocześnie szukające samochodu można liczyć w tysiącach na pewno …..

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *


*