Akcja recenzja: edycja 7

23 października 2012
By


Idąc za ciosem, w dzień po zakończeniu ostatniej, cieszącej się niesłabnącym powodzeniem* akcji recenzja ogłaszam kolejną edycję.
Siódmą. Szczęśliwa siódemka, rozumiecie.
A ponieważ pomału zbliżają się Święta, te fajne, pachnące ciastem, bakaliami i siankiem, zatem testować będziemy aromat.

I podzielę się taką refleksją – doszedłem do wniosku, że bardzo lubię czytać recenzje aromatów. Niezależnie bowiem od tego, co producent napisze, że psiknął tamże i czym nie podczarował tytoni po ślepej recenzji wychodzi, że każdy recenzent czuje coś innego. Co dostarcza mi nieustającej radości i utwierdza w przekonaniu o przemożnym wpływie siły sugestii.
Dlatego – aromat.

Co do zasad, to są niezmienne, te same, znane i obowiązujące. Jak ktoś nie zna, to niech się cofnie do tekstu otwierającego cykl, gdzie żem je dokładnie wyłuszczył był. Gdyż nie chce mi się strzępić klawiatury.

Terminarz:
Kandydatury zgłaszamy do 31.10.1012
Laureatów ogłaszamy 3.11.2012 (wyjątkowo daję komisji więcej czasu, ze względu na 1.11, ale postaramy się, jak zawsze wcześniej)
Recenzje mają się znaleźć u mnie w skrzynce 1.12.2012

Akcja jest otwarta dla wszystkich zarejestrowanych użytkowników Fajkanetu.

I tyle. Serdecznie zapraszam do zgłaszania się.

*jak wnioskuję z ilości komentarzy i ożywionej dyskusji :>

Recenzentami w bieżącej edycji zostali:

  1. KonradB
  2. krycha371
  3. Qwerty
  4. Cidiuss
  5. Lolek

(Nie to, żebyśmy mieli kłopoty z wyborem, nieprawdaż. A podobno sprzedaż aromatów tak przoduje w zestawieniach. Hm.)

Tak czy inaczej: recenzentów proszę o kontakt celem wysłania do mnie adresów do wysyłki, względnie o wygenerowanie informacji, że poprzedni adres się nie zmienił.

14 Responses to Akcja recenzja: edycja 7

  1. KrzysT
    KrzysT
    23 października 2012 at 11:35

    Gwoli widoczności komentuję. I zapraszam do zgłaszania się.

  2. KonradB
    23 października 2012 at 16:04

    Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę w tej edycji, myślę że na tyle dojrzałem fajczarsko aby móc spokojnie opowiedzieć o tytoniu, a jako że jestem aromatołkiem to będzie dla mnie gratka.

  3. krycha371
    krycha371
    23 października 2012 at 19:01

    Chętnie wezmę udział:)

  4. Julian
    Julian
    24 października 2012 at 08:43

    Ja się nie zgłaszam, bo pewnie napisałbym okropne rzeczy, ale w imieniu ofiar tego eksperymentu zgłaszam prośbę: niech to będzie aromat DOBRY. Coś dla dżentelmena, a nie dla narzeczonego jego podkuchennej :-)

  5. Qwerty
    24 października 2012 at 16:07

    Mając nadzieję na takowy – chętnie podejmę się recenzji aromatu, przygotowując się na zapachy wypieków przedświątecznych …

  6. Cidiuss
    Cidiuss
    24 października 2012 at 21:38

    Tak wypatrywałem i wypatrywałem kolejnej edycji „akcja recenzja” i się doczekałem! Wobec społeczności Fajkanetu, będąc niezarejestrowanym czytelnikiem od przeszło roku (a oficjalnym członkiem od kilku minut), posoką własną gotów jestem podpisać cyrograf, którym zobowiązuje się do wypalenia z namaszczeniem (bądź nie) podesłanej próbki. Jako fajczarz z niewielkim, bo ledwie półtorarocznym stażem, być może dorzucę swoje dwa grosze do Fajkanetowej bazy recenzji.
    Pozdrawiam,
    cidiuss

    • KrzysT
      KrzysT
      24 października 2012 at 21:40

      A grupa jaka? Muszę sprawdzić, czy mamy w banku…
      :>

      • Cidiuss
        Cidiuss
        24 października 2012 at 22:29

        0Rh+, pospolita dosyć. Czy szlachetna – stwierdzić ciężko, ale własna!

        • KrzysT
          KrzysT
          25 października 2012 at 08:07

          Wstępny test na bystrość i poczucie humoru zdany ;) Masz szanse :>

  7. KrzysT
    KrzysT
    31 października 2012 at 10:30

    Chciałem przypomnieć, że dziś upływa termin zgłaszania się kandydatów. Ponieważ mamy niedobory, zatem zachęcam, można się zgłosić i praktycznie na pewniaka zostanie się zakwalifikowanym. Zatem zachęcam.

  8. Lolek
    Lolek
    31 października 2012 at 12:30

    Wyrażam chęć wzięcia udziału w akcji recenzja edycja 7. :)

  9. KrzysT
    KrzysT
    2 listopada 2012 at 11:03

    UPDATE: Recenzenci proszeni są o kontakt. Wysłałem Wam maila na adresy podane przy rejestracji.

  10. nowak
    26 listopada 2012 at 20:25

    Jakimś cudem, mimo w miarę regularnego zaglądania na stronę, udało mi się niestety przegapić pojawienie się tej informacji. I to udało mi się ją przegapiać przez cały miesiąc, jak teraz widzę. Zdumiewające. A może po prostu nie dotarło to do mojej świadomości, czy jak? Chyba już się powinienem zacząć zasadzać na ósmą edycję, skoro tak marnie z moją spostrzegawczością.

  11. KrzysT
    KrzysT
    30 listopada 2012 at 16:18

    UPDATE: Przypominam, że pomału upływa czas nadsyłania tekstów.
    Tym, którzy już to zrobili bardzo dziękuję, pozostałym przypominam (bardzo przepraszam, że nie zrobiłem tego w zeszłym tygodniu mailem, ale mam ostatnio problem z określeniem się w czasie).

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *


*