Akcja recenzja – edycja 12

5 sierpnia 2013
By

akcja recenzja

Ponieważ ostatnia edycja akcji tak nam ładnie wyszła, zatem robimy powtórkę z rozrywki. Znaczy powtórkę z aromatu. Będzie klasycznie – duńsko w typie i szwarckawendiszowo. Krótko mówiąc – aromatycy fajki w garść! Zasady są niezmienne.

Terminarz:

Zgłoszenia przyjmowane są do 11.08.2013

Recenzentów ogłaszamy do 13.08.2013

Recenzje mają wylądować na moim mailu do 1.09.2013

Jak widać, zacząłem skracać czas przeznaczony na palenie i na pisanie. Fajkowo wysyła sprawnie, a dwa tygodnie, żeby wypalić trzy fajki i coś napisać powinny wystarczyć. Jak nie, to znowu wydłużę.

Akcja jest tradycyjnie otwarta dla wszystkich zarejestrowanych użytkowników Fajkanetu. Serdecznie zapraszamy.

Wybraliśmy recenzentów. Tym razem do zostali nimi:

  1. zrg
  2. miro
  3. adam
  4. St. Ptr
  5. Gall Anoim

Panowie – zaraz dostaniecie ode mnie maila.

 

10 Responses to Akcja recenzja – edycja 12

  1. KrzysT
    KrzysT
    5 sierpnia 2013 at 20:22

    Komentarz dla widoczności, bo jakoś nikt się nie zgłasza ;) Jak tak dalej pójdzie, to próbki wypali komisja, a komisja na samą myśl dostaje wewnętrznego dygotu ;)

  2. Zyrg
    zrg
    5 sierpnia 2013 at 21:18

    Się zgłaszam się!

  3. miro
    5 sierpnia 2013 at 22:11

    Sie bym zglosil, ale na zasadzie – jesli nie bedzie wielu chetnych. Oczywiscie wymogi regulaminowe to nie problem. Chodzi o to, ze aromaty to nie na 100% moja bajka. Ale sprobowac moge :)

  4. Obzon
    Obzon
    6 sierpnia 2013 at 12:54

    Zglaszam sie i ja tym razem. Moze wkoncu doznam jakiegos oswiecenia :)

  5. MM
    bak_zlosnik
    7 sierpnia 2013 at 10:58

    po klapie, jaką był mój ostatni udział w akcji recenzji nie powinienem się więcej zgłaszać… tak więc zgłaszam się do udziału w kolejnej akcji:)

  6. St.Ptr
    St.Ptr
    7 sierpnia 2013 at 18:40

    Chciałbym zgłosić gotowość wzięcia udziału w akcji, jeśli można.

  7. St.Ptr
    St.Ptr
    7 sierpnia 2013 at 19:33

    Poradzono mi żebym się przedstawił. Rad, dobrych zwłaszcza, rozumnie jest słuchać.
    Doświadczenie z fajką i fajkowym tytoniem (jedynym słusznym): ok. 5 lat.
    Moją pierwszą fajkę kupiłem w Albionie na tzw. „car-boot-sale”. Była to piękna ceramiczna fajka koloru kości słoniowej z ebonitowym długawym cybuchem-ustnikiem, bez filtra.
    Teraz posiadam fajkę z drzewa gruszy. Jeśli mam być szczery (mam wrażenie, że stracę w oczach wielu za moją herezję) dla mnie przede wszystkim liczy się tytoń. Lubię aromaty, lubię orient i latakię, wędzonki i owoce i słodkości też. Lubię kłęby dymu, w których mogę wyrzeźbić wyobraźnią to co Gandalf wypykał na przyjęciu urodzinowym Bilba. Lubię palić tytoń fajkowy, bo doznania jakimi obdarza palącego są dla mnie baśniowe.
    Moi fajkowi idole: Tata Muminka, Włóczykij, Papaj.

    P.S. Mam nadzieję, że nie przesadziłem. Jeśli ktoś zapałał po przeczytaniu tego zapałał do mnie nieodpartą antypatią, no cóż, mogę z tym żyć. Życzliwych ludzi wokół tak wielu, tym bardziej dobry wróg dziś w cenie. :-)

  8. Adam
    7 sierpnia 2013 at 21:01

    A ja też się zgłoszę. A co mi tam. Po wypaleniu tytoniu Jacaranda i Sans Souci planty jestem gotowy na wypalenie czegokolwiek lepszego. Zaprawdę powiadam wam: to niedobre tytonie były.

  9. Gall Anonim
    8 sierpnia 2013 at 13:41

    Jestem tutaj nowy więc nie przynudzając o sobie (przynajmniej mam nadzieję, że nie za bardzo) zgłaszam dużą chęć udziału w akcji recenzji. Fajkę palę od około 2 lat. Jestem człowiekiem młodym zapewne nie tak fajkowo doświadczonym jak większość fajkanetowych użytkowników, jednak uważam, że świeże i te mniej subtelne recenzje też się przydadzą. Pierwszą fajkę (zwykłą gruszę) zakupiłem z kolegą na spółkę, żeby sprawdzić co to w ogóle jest i jak to się pali. Tak samo z resztą jak pierwszy tytoń (Virginia no.1 Mac Barena). Spodobało się i dziś dalej poszukuję nowych smaków i tytoni.
    Z wyborem ulubionego muszę się jeszcze trochę wstrzymać za mało ich wypaliłem jednak puki co w moim rankingu prowadzi Presbyterian Mixture (jak widać Latakie straszne mi nie są) delikatnie wyprzedzając Oriental Mixture od BBB.

  10. KrzysT
    KrzysT
    12 sierpnia 2013 at 09:20

    UPDATE:
    Wybraliśmy recenzentów.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *


*