Akcja recenzja – edycja 10

27 kwietnia 2013
By

akcja recenzja

Akcja numer dziesięć. Znaczy się jubileuszowa. Wypada robić podsumowania i coś powiedzieć… ale, ponieważ jestem typowym przedstawicielem swojego narodu (czytaj: zawsze na przekór i z tendencją do odmrażania na złość uszu), zatem sobie daruję. I będzie nienormalnie. Bo wszyscy zawsze sobie życzą, żeby normalnie było. No więc, nie będzie, nieprawdaż.

Będzie inaczej. Będzie jak w totolotku, albo promocji sieci telefonii komórkowej. Znaczy będzie kumulacja i dwa razy więcej za tyle samo. I z dodatkowym punktem umowy napisanym drobnym druczkiem na spodzie cyrografu.

Albowiem… albowiem tym razem będziemy szukali DZIESIĘCIU (dla ścisłych czytających lepiej cyferki: 10) frajerów recenzentów. To taki ukłon w stronę Fajkanetowiczów, żeby więcej osób miało szansę wziąć udział w jubileuszowej akcji.

A żeby ograniczyć ilość zgłoszeń – recenzować będą latakię. Gdyż dawno nie było. A poza tym, jak wiadomo, latakia śmierdzi i nie nadaje się na lato. A reszta komisji i sponsor też wychowali się w kraju kiełbasy i bigosu. Howgh.

Terminarz:
Zgłaszanie kandydatur kończy się: 6.05.2013
Komisja ogłasza listę kandydatów do: 08.05.2013
Recenzje mają się pojawić na mojej skrzynce do: 09.06.2013

Akcja jest tradycyjnie otwarta dla wszystkich zarejestrowanych użytkowników Fajkanetu.

I – jak miło, że mogę to napisać, cały artykuł na to czekałem – kary za spóźnienia też będą ekstraordynaryjne! :>

I zgodnie z obietnicą lista laureatów:

  1. Lolek
  2. Julian
  3. bak_zlosnik
  4. Lemur
  5. Bartnik
  6. Qwerty
  7. martino
  8. Noone
  9. Scorpio
  10. Krzywy

Laureatów bardzo proszę o przysłanie mi adresu do wysyłki na maila (maila ode mnie otrzymacie za chwilę).

Tags: ,

24 Responses to Akcja recenzja – edycja 10

  1. mefir
    28 kwietnia 2013 at 10:42

    Zgłaszam chęć udziału. Pierwszy raz spotykam sie ze stwierdzenim, że latakia nie nadaje się na lato ;)

  2. Lolek
    Lolek
    28 kwietnia 2013 at 12:24

    Zgłaszam się. Mieszanki z latakią nie paliłem już chyba 3 miesiące, myślę że to dobry moment żeby sobie przypomnieć jej smak.

  3. Julian
    28 kwietnia 2013 at 15:21

    To ja MOGIE. Jeśli się da.

  4. Obzon
    Obzon
    28 kwietnia 2013 at 15:59

    Zglaszam sie i ja. Latakii jeszcze nie recenzowalem. Moze sie uda tym razem.

  5. MM
    bak_zlosnik
    28 kwietnia 2013 at 19:34

    Zgłaszam się. Palę ostatnio sporo Latakii i wiem, że wśród niej szukać powinien MOJEGO tytoniu. Chętnie sprawdzę się w recenzji.

  6. ogrodnik
    ogrodnik
    28 kwietnia 2013 at 20:08

    doczytałem do końca :) nie zgłaszam się ;)

  7. Lemur
    28 kwietnia 2013 at 23:34

    Z chcecia sie zglosze.

  8. Bartnik
    Bartnik
    29 kwietnia 2013 at 08:18

    Jak będą moje ulubione „latiakowe” pyszności oczywiście, że się zgłaszam:)

  9. doc
    doc
    29 kwietnia 2013 at 22:07

    Jak latakia to się zgłaszam. Na lato w sam raz.

  10. Qwerty
    30 kwietnia 2013 at 09:16

    Z wielką przyjemnością przetestowałbym nową mieszankę latakiową.
    Czy taka akcja znaczy, że Fajkowo planuje wprowadzić coś nowego? Albo że w aktualnych zasobach jest nieodkryty skarb?

    • KrzysT
      KrzysT
      30 kwietnia 2013 at 09:24

      Wszystkie testowane w akcji recenzja tytonie pochodzą z aktualnej oferty. Jeśli testujemy coś, czego nie ma na krajowym rynku, to zaznaczam to w ogłoszeniu.

      …co oczywiście nie oznacza, że Fajkowo czegoś nie szykuje ;)

  11. martino
    martino
    30 kwietnia 2013 at 23:04

    Nie mam co palić… W akcji desperacji (jeśli dobrze liczę, to jestem tym 10-tym fraj… recenzentem), który w dodatku na bank się spóźni z recenzją i dostanie ekstraordynaryjną karę) zgłaszam się!

    • KrzysT
      KrzysT
      1 maja 2013 at 09:21

      A gdzie jast napisane, że decyduje kolejność zgłoszeń, albo po dziesiątym zgłoszeniu zamykamy listę? Zgłaszać się, śmiało!

      …choć z tą deklaracją spóźnienia radziłbym nie wyskakiwać. Przez komisję może przejdzie, ale organizator jest na spóźniających się cięty :>

  12. Noone
    2 maja 2013 at 00:33

    Latakię lubię i palę – na przekór współdomownikom.
    Recenzent ze mnie raczej żaden – więc zgłaszam się na przekór samemu sobie.

  13. Arcadio
    Arcadio
    2 maja 2013 at 13:32

    Chciałbym się zgłosić do akcji.
    Jestem tutaj nowym recenzentem, ale już kilkuletnim miłośnikiem fajki. Pierwsze kroki robiłem w Niemczech, gdzie do niedawna mieszkałem.
    Może się uda ;)

  14. Krzysztof
    Krzysztof
    4 maja 2013 at 12:51

    Witam wszystkich, jestem tu na tyle nowy, że nie kumam o co biega. Gdzie należy zgłaszać swoją kandydaturę ? Pozdrawiam wszystkich.

    • Alan
      4 maja 2013 at 13:52

      Wszystkie zasady wypisane są tutaj – http://www.fajka.net.pl/konkursy-foto/akcja-recenzja/ Krzyś zazwyczaj linkuje, ale tym razem widać zapomniał ;)

      • KrzysT
        KrzysT
        6 maja 2013 at 14:36

        Prawdę powiedziawszy to uznałem, że akcja ma po roku na tyle długa tradycję, że można przestać linkować ten sam tekst, bo zasady zdołały się już utrwalić w sercach i umysłach użytkowników. A jak nie, to sobie poszukają i poczytają.
        Ale, jak widać, założenie było na wyrost. Cóż, mogę linkować, to nie boli.

  15. Scorpio
    Scorpio
    4 maja 2013 at 15:17

    Niniejszym zgłaszam i ja swoją kandydaturę. Latakię bardzo lubię, zaś palenie mieszanki-niespodzianki może być ciekawym doświadczeniem :)

  16. Krzywy
    5 maja 2013 at 12:25

    Zgłaszam swoją kandydaturę:)

  17. KrzysT
    KrzysT
    6 maja 2013 at 14:34

    Przypominam, że dziś kończą się zgłoszenia.
    Się o północy kończą się.

  18. KrzysT
    KrzysT
    8 maja 2013 at 19:52

    Bum bęc trach.
    Recenzentów proszę o kontakt mailowy. Wpis wisi jeszcze chwilę na głównej a potem go zdejmiemy, żeby nie bruździł. Jak ktoś chce się wstrzelić i akurat ma w szufladzie piękny, przekrojowy, ciekawy artykuł, to może go opublikować – będzie na czubku ;)

  19. Qwerty
    9 maja 2013 at 18:38

    „I z dodatkowym punktem umowy napisanym drobnym druczkiem na spodzie cyrografu”
    Kurczę, boję się, bo i paragraf i cała umowa tak małym drukiem pisana, że dojrzeć całkiem nie mogę…

  20. KrzysT
    KrzysT
    10 czerwca 2013 at 13:47

    Termin na nadesłanie recenzji minął co prawda wczoraj, ale niestety wszystkich tekstów jeszcze nie mam w skrzynce. Pozostaje mi przeprosić tych z fajkanetowiczów, którzy naszykowali się na lekturę w zapowiadanym wstępnie terminie. Jak tylko będę miał komplet tekstów pozbieram się z publikacją.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *


*